KICK OFF TRÄFF

hade vi den 23 februari hos Moa Belin i Kovland. Då pratade vi om vad vi vill med föreningen framöver och fikade gott fika.

ÅRSMÖTE

hade vi den 19 mars hos Marianne Wedin i Härnösand. Då formade vi den nya styrelsen och började så smått planera våren och sommarens aktiviteter.

KICK OFF med häst

hade vi i Jättendal den 27-28 juli med bruksridning, dressyr, planering av framtida aktiviteter och umgänge.

STYRELSEMÖTE

hade vi hemma hos Josefin 18 augusti för att planera framtida aktiviteter.

DM I BRUKSRIDNING

var det i Ammer den 28/9. Linda-Atari, Moa-Lucidor och Monica-Orvar deltog från föreningen. Linda och Atari tog hem en hedrande silvermedalj.

KM I BRUKSRIDNING & KÖRNING hade vi den 27/10 i samarbete med Jättendals RK. Resultaten blev:

Bruksridning: 1:a Linda Klintesten-Atari samt Josefin Wedin-Kruse, 3:a Moa Belin-Lucidor
Brukskörning: 1:a Josefin Wedin-Kruse

STYRELSEMÖTE

hade vi hemma hos Kattis och Carl-Anders den 29/12. Vi planerade framtida aktiviteter, bestämde datum för årsmöte och hälsade på fina Aslan.

ÅRSMÖTE

hade vi den 16/3 hos Monica. Vi fick även se lilla Ängla-Mi som precis blivit Norrlänning.

KM I DRESSYR 2014 OCH UTTAGNING TILL SM 2015

gick på Harmångers Ridklubbs lokaltävling 6/7 1:a Moa Belin- Stolplyckans Lucidor, 2:a Linda Klintesten Atari

SOMMARPREMIERING PÅ WÅNGEN

där Scarlet Emilia, TheMa's Tingla, TheMa's Ängla-Mi, Gentle, Felline och Ariel visades.

ÅRSMÖTE

hade vi hos Linda i Brunflo den 7/2.

STYRELSEMÖTE

hade vi hos Josefin den 2/8.

KM i hoppning

hade vi hos Moa den 4/10. Segrade gjorde Katarina Edholm på Aslan. Deltagande var hästarna Scarlett Emilia, Kruse, Aslan, TheMa's Tingla och Stolplyckans Lucidor med ryttare.

KM i bruksridning med uttagning till SM 2016

hade vi den 25/10, ÅFF kommer att representeras av Moa och Stolplyckans Lucidor.

hade vi hos Ellinor Karlström i Hammar den 27/2

hos Josefin Wedin den 21/8

DM i bruksridning med uttagning till SM 2017

den 10/9, ÅFF kommer att representeras av Linda Klintesten och Atari.

KM i hoppning

hade vi hos Moa den 4/10. Segrade i KM gjorde Amanda Sjökvist på Ingvar Halsnaes 242. Deltagande var även hästarna Scarlett Emilia, Stolplyckans Lucidor, Gulmåras Zeke och Gulliver med ryttare.

hade vi hos Josefin Wedin 28/1

FJORD-SM

representerades ÅFF av Moa Belin - Ingvar Halsnaes 242 och Stolplyckans Lucidor, Amanda Sjökvist - Ingvar Halsnaes 242, Linda Klintesten - Atari.

KM i dressyr

hade vi hos Moa den 16/9. Segrade i KM gjorde Amanda Sjökvist på TheMa's Tingla. Deltagande var även hästarna Stolplyckans Qharma, Stolplyckans Lucidor, Ingvar Halsnaes 242 och Pärlby Arramis med ryttare. KM i hoppning tyvärr inställt pga för få anmälda.